23 Ağustos 2015 Pazar

21 Adet Blogger Teması 2015 Sizlerle

Blogspot üzerindeki bloglar arttıkça, blogger’ın kalitesi de artıyor. Daha fazla ücretsiz blogger temaları görüyoruz. Blogger’ı kullandığım ilk CMS olarak hatırlıyorum. Daha sonra başka sistemlere geçiş yaptım. Bunun nedeni de diğer sistemlerin farklı kolaylıklar sunması idi. Genelde ücretli temalarının Lite denilen ve bazı özellikleri kısıtlanmış hallerini sizlere ücretsiz sunarlardı. Bu da biz yeni kullanıcıları her zaman cezbeder.
Sizlere ücretsiz blogger temaları listeleyeceğim.
Çoğunluğu yeni yayınlanmış blogger temaları, oldukça kaliteli. Eskiden blogger temaları bu kadar fazla değildi. Ve herkes kendi temasını yapmak zorundaydı.
Gelişen teknoloji sayesinde artık istediğiniz kalite ve tasarımda ücretsiz blogger temaları bulabilirsiniz.

Klarity Personal Blog

Beyaz ve temiz bir tema olan Klarity, ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Responsive ve tek sütun tasarıma sahip.
klarity

BlogMag

Bu modern görünümlü tema sayesinde haber/magazin sitesi kurabilirsiniz. Mobil cihazlar için optimize edilmiş olan BlogMag teması, oldukça güzel yazıtiplerine sahip.
blogmag

Loveria Fashion

Pembe bir tema olan Loveria Fashin tam modacılara uygun bir tema. Responsive ve iki sütunlu tasarımı ile mobil cihazlar ile uyumlu.
loveria

Addiction Minimal

Addiction; fantastik tasarıma sahip, blog deneyimini basit olduğu kadar benzersiz hale getiriyor. Minimal tasarıma sahip olan Addiction sayesinde blogunuz tabletlerde bile güzel gözükecek.
addiction-blog

Sora Article

Kişisel blogger teması olarak kullanabileceğiniz bir tema olan Sora Article ile makalelerinizi güzelce yayınlayabilirsiniz. Öne çıkarılan görsel desteği sayesinde anasayfanız çok güzel gözükecek.
sora-blog

Perk Misty

Responsive ve çok amaçlı bir kullanıma sahip Perk Misty ile modern bir temaya kavuşacaksınız. Lite versiyonu ile gelen Perk Misty ile başlangıç seviyesinde bir blog tasarımına sahip olacaksınız.
perk-misty

Confit

2 sütunlu ve arkaplan resim desteğine sahip bu tema sayesinde blogunuz daha canlı gözükecek. Responsive tasarımı sayesinde tablet ve telefonlarınızda görüntü bozulması olmadan görüntülenebilir.
Confit

Gagism

9gag internet sitesinin tasarımından esinlenerek yapılmış olan Gagism’i ücretsiz indirebilirsiniz. Responsive ve 3 sütunlu tasarıma sahip.
gag-style

DeliveryLite

themejunkie tarafından tasarlanmış olan WordPress teması olan Delivery, newbloggerthemes tarafından blogger temaları arasına katılıyor. 3 sütunlu tasarımı sayesinde sitenizde ekstra bilgilere yer verebilirsiniz.
Delivery-Lite

Sorbet

WordPress hexa adlı temadan esinlenerek yapılmış bir tema. Temiz bir responsive tasarıma sahip. Kullanılan yazı tipleri oldukça güzel.
Sorbet-Blogger

HaletanisLux

Magazin tarzı bir tasarıma sahip olan HaletanisLux; sosyal medya ikonları, responsive dizaynı ile temiz bir tema.
HaletanisLux

Dieting

Slider’a sahip olan bu tema, responsive tasarımı sayesinde mobil cihazlarınızda da düzgün görüntülenecek.
Dieting-Template

SkyBlue

SkyBlue; ücretsiz, 1 sütun ve responsive tasarıma sahip galeri stilinde bir tema. Yuvarlak köşeli tasarımıyla özel bir tema.
SkyBlue

Siren Free

xml tarzı bir blogger teması olan Siren Free, introya sahip.
Siren

Chalkboard

Klasik kara tahta tasarımına sahip bu tema ile eski günleri hatırlayacaksınız.
Classic-Chalkboard

Plazify

Tamamı responsive olan Plazify, 2 adet sağlı sollu sütuna sahip. Çoğunluğu beyaz renk olan tema, temiz bir tasarıma sahip.
Plazify

NewsMagazine

Sağlı sollu 2 adet sütuna sahip tema, 3 sütunlu tasarıma sahip. Çoğunluğu beyaz renk olan tema da siyah, gri ve mavi renkler de mevcut.
NewsMagazine

 TechMatters

Teknoloji blogunuz için 2 sütunlu iyi bir seçim olacaktır.
TechMatters

Sentify

Ajanslar, portfolyo, blog ve daha fazlası. Tüm işlerinize uygun bir tasarıma sahip Sentify, HTML5 ve CSS3 ile geliştirilmiş.
Sentify

RoadRunner

Geniş bir tema olan RoadRunner, fazladan reklam alanı kullanan bloggerlar için tasarlanmış.
RoadRunner

Tech Blog

Tamamıyla teknoloji bloglarına özel olarak yayınlanan bu temada alt kısımda bulunan menü kısmı beni cezbetti.
Tech-Shadow


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Konu Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Atabilirsiniz..

Hakkımda

2013 Yılında Script Paylasım Blogu Amaçlı Kurulan Blog'umuz Çeşitli Sorunlar Nedeni İle Kapatılmış 2014 yılının Başlarında Tekrar Açılmıştır. Ülkemizin Degerli Yazılımcılarının Yapmış Oldugu Tasarımları Size Sunmaktayız. Paylasımlarda Telif Hakkı Beyan Edenler Bize Mail ve Facebook Üzerinden Ulaşması Rica Olunur. Yazılım Kişiye , Firmaya Ait İse Yayından Kaldırılacaktır. Kesinlikle Bilinçli Warez Paylaşımı Yapılmamaktadır ! ------------------------------------------------
Google

kayrak taşı

İletişim

İstek , Öneri , Reklam , Telif Hakkı Gibi Konularda Bize Bu Baglantılardan Ulaşabilirsiniz.

facebook.com/cengizhan.defacer

scriptuzmani.blog@hotmail.com

scriptuzmani@outlook.com.tr

cengizhan.sec@gmail.com

Hizmetlerimiz

Script Kurulumları , Script Hatalarını Düzeltme , Siteye Entegre Etme , Yeni Bir Web Sitesi Açma Konularında Sizlere Yardımcı Olabiliriz.

Kurumsal Siteler

Kişisel Siteler

E-ticaret Siteleri Gibi Bir Çok Alanda Web Site İhtiyacınızı Giderebiliriz. Dilerseniz Çok Uygun Fiyatlara LiteSpeed Tabanda Hosting İmkanı Saglanmaktadır. [yer saglayacı faaliyet belgemiz mevcuttur.] 50 TL'den başlayan fiyatlarla web sitesi sahibi olabilirsiniz !

Wordpress Temaları ve Php Script İndir me Blog'unuz !