26 Aralık 2014 Cuma

Php Blog Scripti İndir

Açıklama : Php kodlama diliyle hazırlanmış sitelerinizde kullanabileceğiniz bir scripttir.Script Eray TUĞRUL tarafından yapılmış başarılı bir scripttir.Daha önce imperial online gibi oyunlarınıda paylaşmıştık hatırlarsanız.Script tasarımı oldukça sade ve başarılı olmuş.Sürekli olarak geliştiğini gördüğüm bir script ve kendisininde ricası üzerine paylaşma gereği duydum.Script otomatik kurulum özelliğine sahip.Ftp’ye attığınız gibi otomatik kuruluma geçecektir.Scriptin özelliklerine geçecek olursak.
Özellikleri ;
1=> Ürün Sistemi
2=> Admin Paneli
3=> Kategori Sistemi ve Yazı ekleme
4=> Destek Sistemi
5=> Kayıt olma , Giriş yapma
6=> Market,Dosyalar içeriği
7=> Çoklu tema seçeneği
Dosya Şifresi; scriptuzmani.blogspot.com



3 yorum :

  1. mail ayarlarını nereden yapıyoruz çok karışık kodlanmış bi scrip bu ya

    YanıtlaSil
  2. Hocam script'i sorunsuz olarak siteme kurdum fakat şöyle bir sorunum var ;

    Siteme ilk blog yazısı olarak ''ADOBE PHOTOSHOP CC 2015 TÜRKÇE (x64)'' ekledim.
    2. yazımada ''Facebook Hızlı Arkadaş Ekleme'' konulu blog yazısı ekledim 2. ve devamındaki herhangi blog yazılarına tıkladığımda ilk blog yazım olan ''ADOBE PHOTOSHOP CC 2015 TÜRKÇE (x64)'' açılıyor. Nasıl düzeltebilirim tasarımı çok beğendim uzun zamandır aradığım bir tasarım değiştirmek istemiyorum bi an önce yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Hazırda beklettiğim çok fazla blog yazım var bi önce yayınlamak istiyorum Şimdiden teşekkür ederim.

    Sitem : http://turkblog.tk

    YanıtlaSil

Konu Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Atabilirsiniz..

Hakkımda

2013 Yılında Script Paylasım Blogu Amaçlı Kurulan Blog'umuz Çeşitli Sorunlar Nedeni İle Kapatılmış 2014 yılının Başlarında Tekrar Açılmıştır. Ülkemizin Degerli Yazılımcılarının Yapmış Oldugu Tasarımları Size Sunmaktayız. Paylasımlarda Telif Hakkı Beyan Edenler Bize Mail ve Facebook Üzerinden Ulaşması Rica Olunur. Yazılım Kişiye , Firmaya Ait İse Yayından Kaldırılacaktır. Kesinlikle Bilinçli Warez Paylaşımı Yapılmamaktadır ! ------------------------------------------------
Google

kayrak taşı

İletişim

İstek , Öneri , Reklam , Telif Hakkı Gibi Konularda Bize Bu Baglantılardan Ulaşabilirsiniz.

facebook.com/cengizhan.defacer

scriptuzmani.blog@hotmail.com

scriptuzmani@outlook.com.tr

cengizhan.sec@gmail.com

Hizmetlerimiz

Script Kurulumları , Script Hatalarını Düzeltme , Siteye Entegre Etme , Yeni Bir Web Sitesi Açma Konularında Sizlere Yardımcı Olabiliriz.

Kurumsal Siteler

Kişisel Siteler

E-ticaret Siteleri Gibi Bir Çok Alanda Web Site İhtiyacınızı Giderebiliriz. Dilerseniz Çok Uygun Fiyatlara LiteSpeed Tabanda Hosting İmkanı Saglanmaktadır. [yer saglayacı faaliyet belgemiz mevcuttur.] 50 TL'den başlayan fiyatlarla web sitesi sahibi olabilirsiniz !

Wordpress Temaları ve Php Script İndir me Blog'unuz !