26 Aralık 2014 Cuma

Php Lokanta Restaurant Scripti İndir

Açıklama: Restaurant ve Lokantaların kullanabileceği bir restaurant-lokanta scriptidir.Scripti tükkanınızın resmi sitesi olarak kullanabilirsiniz :). Script ücretsiz olarak ofisimo tarafından yayınlanmıştır.Script açık kaynak kodlu olduğu için istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Script diğer php scriptler gibi kurulumları vs aynıdır.Scripti beğenmediğiniz alanları orta derece bir bilgi birikimiyle kafanıza göre düzenleyebilirsiniz.
Scriptin Kurulumu :
1- İndirdiğiniz dosyayı buraya çıkar diyerek rar’dan çıkartınız.
2- SQL dosyasını phpmyadmin ‘den içeriye import ediniz.
3- Yüklenecek dosya klasörü içerisindeki ayarlar.php yi kendinize göre düzenleyip o klasör içerisindeki ftp’nize gönderebilirsiniz.
Dosya Şifresi; scriptuzmani.blogspot.com



2 yorum :

Konu Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Atabilirsiniz..

Hakkımda

2013 Yılında Script Paylasım Blogu Amaçlı Kurulan Blog'umuz Çeşitli Sorunlar Nedeni İle Kapatılmış 2014 yılının Başlarında Tekrar Açılmıştır. Ülkemizin Degerli Yazılımcılarının Yapmış Oldugu Tasarımları Size Sunmaktayız. Paylasımlarda Telif Hakkı Beyan Edenler Bize Mail ve Facebook Üzerinden Ulaşması Rica Olunur. Yazılım Kişiye , Firmaya Ait İse Yayından Kaldırılacaktır. Kesinlikle Bilinçli Warez Paylaşımı Yapılmamaktadır ! ------------------------------------------------
Google

kayrak taşı

İletişim

İstek , Öneri , Reklam , Telif Hakkı Gibi Konularda Bize Bu Baglantılardan Ulaşabilirsiniz.

facebook.com/cengizhan.defacer

scriptuzmani.blog@hotmail.com

scriptuzmani@outlook.com.tr

cengizhan.sec@gmail.com

Hizmetlerimiz

Script Kurulumları , Script Hatalarını Düzeltme , Siteye Entegre Etme , Yeni Bir Web Sitesi Açma Konularında Sizlere Yardımcı Olabiliriz.

Kurumsal Siteler

Kişisel Siteler

E-ticaret Siteleri Gibi Bir Çok Alanda Web Site İhtiyacınızı Giderebiliriz. Dilerseniz Çok Uygun Fiyatlara LiteSpeed Tabanda Hosting İmkanı Saglanmaktadır. [yer saglayacı faaliyet belgemiz mevcuttur.] 50 TL'den başlayan fiyatlarla web sitesi sahibi olabilirsiniz !

Wordpress Temaları ve Php Script İndir me Blog'unuz !