16 Aralık 2014 Salı

Hacklink Nedir ?


Birçok webmasterin amacı  sitesinin daha fazla hit almasını sağlamaktır. Bunu başarmak içinde arama motorlarında üst sıralara çıkılması gerekir. Ancak rekabetin üst seviyede olduğu web ortamında bu iş okadar kolay değildir. Özellikle binlerce kez aratılan kelimede yukarılara çıkmak çok zordur.
istock000005808627xsmal Hacklink nedir? Yararları Zararları Nelerdir?
Webmasterlerin arama motorlarında üstlerde yer almak için kullandığı yöntemlerden biriside backlink kazanmaktır.
Peki neden backlink kazanmak isterler?
Örnekle açıklarsak daha anlaşılır olabilir.
A sitemizin olduğunu varsayalım. B sitesi bize link verdiğinde arama motorları A sitesini B sitesi önerdiği için daha önemli kılmaktadır. Aramalarda daha yukarılara taşımaktadır. Ancak bu işlem için birçok etken vardır. B sitesinin aynı içerikte olup olmadığı, B sitesinin kalitesi vs. gibi etkenler önemli rol oynamaktadır.
Webmasterlerin neden backlink kazanmak istediğini anladık. Backlink kazanmak için birçok yöntem vardır.
Bazıları; bloglara yorum eklemek, ücretli link almak, link değişimi yapmak, imleme ve sosyal sitelere eklemek, hacklink gibi yöntemler vardır.
Biz bu konumuzda hacklinke değineceğiz.
Peki hacklink nedir?
Son günlerde popülerliği artan backlink yöntemidir. Kaliteli web sitelerini hackleyerek sitenizin linkini kaliteli web sitesine eklemektir. Bu işlem yapılırken site sahibinin haberi kesinlikle yoktur. Bir nevi bu olay haksız kazanç ve hırsızlık olarakta nitelendirilebilir. Hacklink işleminin çok ucuz fiyatlara yapılması ve yaygın olmasından dolayı webmaster forumlarda link satış piyasasının bittiğini sölemeliyim.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Konu Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Atabilirsiniz..

Hakkımda

2013 Yılında Script Paylasım Blogu Amaçlı Kurulan Blog'umuz Çeşitli Sorunlar Nedeni İle Kapatılmış 2014 yılının Başlarında Tekrar Açılmıştır. Ülkemizin Degerli Yazılımcılarının Yapmış Oldugu Tasarımları Size Sunmaktayız. Paylasımlarda Telif Hakkı Beyan Edenler Bize Mail ve Facebook Üzerinden Ulaşması Rica Olunur. Yazılım Kişiye , Firmaya Ait İse Yayından Kaldırılacaktır. Kesinlikle Bilinçli Warez Paylaşımı Yapılmamaktadır ! ------------------------------------------------
Google

kayrak taşı

İletişim

İstek , Öneri , Reklam , Telif Hakkı Gibi Konularda Bize Bu Baglantılardan Ulaşabilirsiniz.

facebook.com/cengizhan.defacer

scriptuzmani.blog@hotmail.com

scriptuzmani@outlook.com.tr

cengizhan.sec@gmail.com

Hizmetlerimiz

Script Kurulumları , Script Hatalarını Düzeltme , Siteye Entegre Etme , Yeni Bir Web Sitesi Açma Konularında Sizlere Yardımcı Olabiliriz.

Kurumsal Siteler

Kişisel Siteler

E-ticaret Siteleri Gibi Bir Çok Alanda Web Site İhtiyacınızı Giderebiliriz. Dilerseniz Çok Uygun Fiyatlara LiteSpeed Tabanda Hosting İmkanı Saglanmaktadır. [yer saglayacı faaliyet belgemiz mevcuttur.] 50 TL'den başlayan fiyatlarla web sitesi sahibi olabilirsiniz !

Wordpress Temaları ve Php Script İndir me Blog'unuz !