26 Aralık 2014 Cuma

Mp3 Dinleme ve İndirme Scripti

Açıklama : Script PHP kodlama diliyle hazırlanmış bir mp3 dinleme ve indirme scriptidir.Script tasarımı,düzeni ve çalışması sorunsuzdur.Script geliştirilmeye açıktır.Benim gördüğüm tek eksik dilinin RUSÇA olmasıdır.Buda bir eksik sayılmaz tabikide.Script klasör içerisinde dil dosyaları mevcuttur.Oradan türkçeye çevirebilirsiniz.Scriptin özellikleri diğer paylaştıklarımla aynı gibi artı olarak bir kaç özellik daha eklenmiş ve tasarımı bunu daha güzel tutulmuş.
Scriptin Özellikleri:
Script sayesinde istediğiniz şarkının ismini arayıp play tuşuyla dinleyebilirsiniz.Yan tarafında indirme ve diğer yeni özellik olarak ise dinlediğiniz şarkının sözleride gözüküyor.Benim gördüğüm yeni özellik buydu.Belki kod yönündede geliştirilmeler yapılmıştır.Onlarıda deneyerek göreceksiniz artık.Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Scriptin telefonlardada kullanılması için mobil sistemde yazılmış.Bu script açısından çok iyi olmuş diyebilirim.Artık telefonlarımızdanda girip istediğimiz sanatçının şarkılarını dinliyor olabileceğiz.
poisk müzik dinleme ve indirme scripti indir
Dosya Şifresi; scriptuzmani.blog



5 yorum :

  1. rar şifre hatalı

    YanıtlaSil
  2. Dosya Ve Şifre Güncellendi.

    YanıtlaSil
  3. Sağolsın Dostum...Bakalım Çalışacak mı Sağlıklı...

    YanıtlaSil
  4. Config biraz karışık açıklar mısınız veri tababnını nasıl yapıcaz

    YanıtlaSil
  5. hocam mesela mysql://data_database:sifrem@localhost/data_username;charset=utf8

    YanıtlaSil

Konu Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Atabilirsiniz..

Hakkımda

2013 Yılında Script Paylasım Blogu Amaçlı Kurulan Blog'umuz Çeşitli Sorunlar Nedeni İle Kapatılmış 2014 yılının Başlarında Tekrar Açılmıştır. Ülkemizin Degerli Yazılımcılarının Yapmış Oldugu Tasarımları Size Sunmaktayız. Paylasımlarda Telif Hakkı Beyan Edenler Bize Mail ve Facebook Üzerinden Ulaşması Rica Olunur. Yazılım Kişiye , Firmaya Ait İse Yayından Kaldırılacaktır. Kesinlikle Bilinçli Warez Paylaşımı Yapılmamaktadır ! ------------------------------------------------
Google

kayrak taşı

İletişim

İstek , Öneri , Reklam , Telif Hakkı Gibi Konularda Bize Bu Baglantılardan Ulaşabilirsiniz.

facebook.com/cengizhan.defacer

scriptuzmani.blog@hotmail.com

scriptuzmani@outlook.com.tr

cengizhan.sec@gmail.com

Hizmetlerimiz

Script Kurulumları , Script Hatalarını Düzeltme , Siteye Entegre Etme , Yeni Bir Web Sitesi Açma Konularında Sizlere Yardımcı Olabiliriz.

Kurumsal Siteler

Kişisel Siteler

E-ticaret Siteleri Gibi Bir Çok Alanda Web Site İhtiyacınızı Giderebiliriz. Dilerseniz Çok Uygun Fiyatlara LiteSpeed Tabanda Hosting İmkanı Saglanmaktadır. [yer saglayacı faaliyet belgemiz mevcuttur.] 50 TL'den başlayan fiyatlarla web sitesi sahibi olabilirsiniz !

Wordpress Temaları ve Php Script İndir me Blog'unuz !